Test

Sluit Logo

Ontdek onze diensten

Ghysel en De Lombaerde verleent deskundig advies en professionele ondersteuning op het vlak van onder meer fiscaliteit, boekhouding en btw, financieel management voor de kmo, vennootschapsrecht en startersbegeleiding. 

Fiscaliteit

Onze experts verdiepen zich in alle aspecten van de fiscaliteit. Onze dienstverlening situeert zich onder meer op het vlak van vennootschapsbelasting, personenbelasting en rechtspersonenbelasting. We zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet en verlenen advies met het oog op fiscale optimalisatie.

Accountantsadvies en financieel management voor de kmo

Slim financieel beleid vormt de basis voor een gezonde onderneming. Uw boekhouding omvat alle benodigde cijfers. Wij vertalen die naar concrete managementinformatie, bieden een heldere kijk op uw prestaties en doorgronden de belangrijke onderdelen van uw financieel beleid: van balansanalyse over financieringsvormen tot cashflowplanning en zoveel meer.

Boekhouding en BTW

Ghysel en De Lombaerde staat aan uw zijde voor de opvolging van uw boekhouding: van het inboeken van de documenten tot de opstelling van de btw-aangifte en de opmaak van de jaarrekening. Dit kan zowel op de vertrouwde manier als digitaal. Onze accountants zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de commerciële en strategische aspecten van uw onderneming.

Vennootschapsrecht

De levenscyclus van een onderneming bestaat uit een aaneenschakeling van overeenkomsten en transacties. Het is belangrijk om oprichtingsaktes, aankoop- en verkoopovereenkomsten, huurcontracten, samenwerkingsovereenkomsten en andere verbintenissen glashelder en conform het wettelijke kader te verwerken. Ghysel en De Lombaerde detecteert alle aandachtspunten en denkt met u mee. 

Startersbegeleiding

Ghysel en De Lombaerde stroomlijnt de volledige opstartfase van uw zelfstandige activiteit zowel op financieel, fiscaal als juridisch vlak. Wij staan u bij in alle startersformaliteiten zodat u in orde bent met alle administratieve verplichtingen.

U staat er niet alleen voor: we challengen u, geven uw ideeën vorm en toetsen de haalbaarheid ervan.