Test

Sluit Logo

Voor welke doelgroepen kunnen wij wat betekenen?

Ghysel en De Lombaerde hanteert een persoonlijke aanpak voor alle cliënten. We bouwden onze expertise uit in tal van sectoren en domeinen, gericht op een brede waaier van doelgroepen.

Kmo’s

Ghysel en De Lombaerde biedt een totaalservice voor kmo’s. Onze specialisten voeren uw boekhouding en maken u wegwijs doorheen alle financiële aspecten van het ondernemerschap. We beperken ons daarbij niet tot de wettelijke verplichtingen, maar denken graag mee over belangrijke beslissingen in uw bedrijfsverhaal.

Vrije beroepen

Wie een vrij beroep uitoefent, heeft specifieke wensen en noden op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en financieel advies. Net zoals uw klanten rekenen op uw vakkennis en ervaring, zorgt Ghysel en De Lombaerde voor gespecialiseerde ondersteuning. Wij zijn onmiddellijk op de hoogte van alle wetswijzigingen en verlenen advies en begeleiding op maat.

Artiesten, muziek en kunst

Ghysel en De Lombaerde bouwde een stevige expertise op in de kunstensector en artiestenbranche. Die komt tot uiting in een grote affiniteit met onder meer het kunstenaarsstatuut en de auteursrechten. We nemen alle boekhoudkundige taken van u over waardoor u zich kunt toespitsen op uw talent.

Eenmanszaken

Runt u een eenmanszaak, dan besteedt u bij voorkeur zo veel mogelijk tijd aan de uitbouw van uw business. Het is goed daarbij een ervaren partner aan uw zijde te hebben die zich over het boekhoudkundige en fiscale luik ontfermt. Ghysel en De Lombaerde spreekt uw taal en weet perfect op uw noden in te spelen om uw groei te faciliteren.

U staat er niet alleen voor: we challengen u, geven uw ideeën vorm en toetsen de haalbaarheid ervan.