Test

Sluit Logo

Over Ghysel & De Lombaerde

Ghysel en De Lombaerde  werd in 1988 opgericht door Patrick Ghysel en Steven De Lombaerde. De onderneming telt vandaag naast medestichter Patrick Ghysel, nog drie vennoten: Steven Vanoutryve, Dieter Vereecke en Nathalie Deryckere. Samen met een equipe van een twintigtal medewerkers staan we garant voor een totaalpakket van boekhoudkundige en fiscale dienstverlening.

Partner van uw onderneming

Accountancy en fiscaliteit reiken voor Ghysel en De Lombaerde verder dan de loutere verwerking van cijfers. 
Het kantoor biedt zijn cliënten concrete, beslissingsondersteunende informatie. We denken graag met u mee over de fase waarin uw zaak zich bevindt en de doelen die u stelt. Onze dynamische medewerkers houden van hun vak en stellen dagelijks alles in het werk om met de nodige daadkracht en vakkennis een antwoord op uw vragen te bieden.

foto

Proactief en innovatief

Ghysel en De Lombaerde houdt steeds de vinger aan de pols. We omarmen de nieuwste evoluties op het vlak van accountancy. We gaan daarbij proactief en innovatief te werk. Onze performante softwarepakketten en up-to-date kennis zijn van grote waarde om uw onderneming te ondersteunen.

foto

Dynamische aanpak

Ghysel en De Lombaerde hecht veel belang aan het welbevinden van zijn werknemers. Een gemotiveerd team resulteert in een doorgedreven aanpak van elk dossier. We zitten graag met u rond de tafel om onze aanpak toe te lichten.

foto

Persoonlijke benadering

Iedere cliënt krijgt een persoonlijke medewerker toegewezen die, samen met een vennoot, uw dossier van a tot z beheert. We spelen op die manier adequaat in op uw wensen, waardoor er een waardevolle vertrouwensband ontstaat. Heldere communicatie en de nodige vakkennis vormen de basis van een succesvolle samenwerking.

foto

U staat er niet alleen voor: we challengen u, geven uw ideeën vorm en toetsen de haalbaarheid ervan.